Distrikt Aarhus' stormøde 2020 skulle oprindeligt være afholdt lørdag den 14. marts kl. 13.00 på Nørre Allé 29, 8000 Aarhus C, men blev udskudt på grund af Corona.

Ekstraordinært Stormøde afholdes 20. maj. kl. 18.30 på Nørre Allé 29, 8000 Aarhus C og online om nødvendigt.

Følg med på Facebook-begivenheden.

Guide til deltagelse i Stormødet for Distrikt Aarhus

Stormødet 2020 bliver lidt anderledes end, vi plejer. Vi må ikke mødes, og derfor bliver stormødet afholdt online via Google Meet. Vi tror og håber på, det bliver en succes.

For at kunne deltage skal man have en google-konto. Her kan man både bruge sin private google-konto  eller sin KFUM og KFUK-mail. Tryk på linket nedenfor for at deltage. På siden skal du trykke “deltag i møde”. Hvis du ikke har en KFUM og KFUK-konto, skal du vente på, du bliver lukket ind. Hvis du bruge en mobil eller tablet, skal du have installeret app'en, før det virker. Du kan allerede nu teste, om du kan få adgang til mødet. Møderummet er åbent allerede. Dog kan du ikke komme helt ind i mødet, hvis du ikke har en M&K mail.

Møde-link:
https://meet.google.com/fcj-arwt-zaf

Hvis du ikke har mulighed for at deltage via linket, er det muligt at ringe til nedenstående nummer og taste mødekoden. Du vil således kunne høre og snakke til mødet.

+45 70 71 45 06 og angive følgende pinkode: 944 472 031#

Regler under stormødet

Når vi er så mange samlet til et onlinemøde, er det vigtigt, at du følger nedenstående retningslinjer:

  • Det er dirigenten, som styrer, hvem der må snakke og ikke må.
  • Man skal som udgangspunkt have slukket sin mikrofon, medmindre man har fået ordet.
  • Hvis man ønsker ordet, skal man skrive sit navn i chatten, og man vil få besked, når det er ens tur.

Forberedelse

For at stormødet kan forløbe så godt som muligt, er det vigtig, at man hver især har sat sig ind i materialet og læst stormødefolderen. Det vil sikre at stormødet forløber med de bedste forudsætninger, og der bliver taget de rigtige beslutninger.

Afstemninger

Der vil, når vi når til forslag, blive rundsendt en stemmeseddel via et link i chatten. Når forslaget er fremlagt og debatteret, bliver der et par minutter at stemme i. Efterfølgende meddelelses det, at afstemningen er slut, og resultatet offentliggøres. Derfor er det praktisk, hvis alle deltagere deltager i mødet med deres egen adgang.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Distrikt Aarhus

Stormødepapirer

 

stormoedefolder-2020Stormødefolder 2020

regnskab-2019-distrikt-aarhus-pdfRegnskab 2019

budget-2020-pdfBudget 2020

referat-fra-ekstraordinaert-stormoede-i-kfum-og-kfuk-distrikt-aarhus-2020-pdfReferat - Stormøde 2020