46959165_1090321061145570_5973976673224228864_o.jpg

VK Raptus rapper spillere i sig

  Når KFUM og KFUK’s volleyklub VK Raptus starter op igen efter sommerferien, er det med næsten dobbelt så mange spillere som i sidste sæson. Succesen skyldes balancen mellem fællesskab og sport, mener formand i VK Raptus, Jakob Hove Kristensen.

  I maj 2018 stiftede en håndfuld frivillige i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus volleyklubben VK Raptus. En volleyklub, som har KFUM og KFUK som en essentiel del af sin DNA. Siden da har klubben været i rivende udvikling.

  I foråret skrev Volleyball i Danmark om, hvordan det var lykkedes den helt nye volleyklub at gå fra 0 til 84 spillere på bare to måneder. Det er lidt af en præstation med en sportsgren, som ligger et godt stykke uden for top 10 over de mest populære sportsgrene i Danmark.

  Men det kunne godt blive vildere. 140 spillere har allerede meldt sig til efterårssæsonen, som starter i august. Dermed fordobler VK Raptus antallet af spillere på bare et år.

  Det er helt overvældende, især fordi det er en ny måde at tænke aktivitet på i KFUM og KFUK. Det vidner om, at vi i den første sæson har formået at skabe en klub, som har stor fokus på samspillet mellem fællesskab og det sportslige. Her er alle spillere vigtige uanset niveau - og det tror jeg tiltaler mange,” siger Jakob Hove Kristensen, formand i VK Raptus.

  De 140 spillere bliver fordelt på 4 damehold, 3 herrehold og et mixhold. Nogle af de tilmeldte er i skrivende stund på venteliste, men klubben håber at kunne finde plads til dem på holdene.

  Jeg glæder mig til, at endnu flere får lov til at mærke et aktivt fællesskab som vores og til at se spillere vokse individuelt og i det store VK Raptus-billede. Derudover ser jeg frem til, at vi bliver endnu skarpere på, hvordan vores spillere kan blive en del af det øvrige KFUM og KFUM og opleve, hvordan vi som organisation er relevante for netop dem,” siger Jakob Hove Kristensen.

  VK Raptus har hjemmebane i Raptus Arena i Risskov. Her foregår alle træninger og Danmarksserie-stævner.

  Følg VK Raptus på Facebook for flere nyheder om holdet.