64304016_2728542033884365_8030037119080595456_n.jpg

Nye kurser og ny forstander på Børnehøjskolen

  Når Aarhus Børnehøjskole åbner for efterårssæsonen til september, er det både med ny forstander og nye spændende kurser på programmet.

  Ny forstander er Thomas Rauff Krøyer. Thomas er far til to, uddannet pædagogisk antropolog og har erfaring med at lede frivillige og drive projekter fra sit tidligere job hos Ungdommens Røde Kors. I sin fritid er han frivillig i FDF - Frivilligt Drenge- og Pigeforbund.

  Fra august er det ham, der skal drive Børnehøjskolen og lede de frivillige, som står bag Aarhus Børnehøjskole.

  “Jeg glæder mig til at være en del af Aarhus Børnehøjskole, hvor fantasi, leg og læring vækkes i fællesskab. Til at hilse på alle de frivillige, der står bag Børnehøjskolen, at give high fives til de nuværende og nye børn og til at drikke kaffe med eksisterende og nye samarbejdspartnere i hele Aarhus,” siger han.

  Tilmeldingen er åben
  Til september byder han sammen med de frivillige undervisere på Aarhus Børnehøjskole børn i alderen 6-13 år velkomne til populære kurser fra tidligere som 'Mad fra hele verden' og 'Guitar', men også en ny række kurser som 'Bedstemors Børnebande' og 'Naturens Spisekammer.'

  Tilmeldingen til kurserne er åben. Man kan melde sig til her:
  - Alternative sportsgrene
  - Bedstemors Børnebande
  - Poesi og fantasi
  - Guitar
  - Musik, sang og bevægelse
  - Naturens Spisekammer
  - Det kreative værksted
  - Mad fra hele verden

  Kurserne finder sted mandag til onsdag fra 16.00-18.45. Udover aktiviteterne på kurserne er der også fællesspisning, fortælling, fællessang og leg med de andre børn på Børnehøjskolen.

  Børnehøjskolen er for alle. Uanset hvem du er, eller hvad du tror på.

  Læs mere om Børnehøjskolen på boernehoejskole.dk.