Skærmbillede (81).png

Ledigt lejemål til indflytning medio marts

  Nu har du mulighed for at blive en del af det gode fællesskab på KFUM og KFUK's nyeste kollegie i Aarhus midtby. Vi har et værelse til på 3. sal til leje på Thorvaldsensgades kollegium med indflytning 15. marts.

  Nu har du mulighed for at blive en del af det gode fællesskab på KFUM og KFUK's nyeste kollegie i Aarhus midtby. Vi har et værelse på 3. sal til leje på Thorvaldsensgades kollegium med indflytning 15. marts.

  Ledigt lejemål på Thorvaldsensgade

  Da vi har et lejemål som bliver ledigt, leder vi efter en lejer, som kan flytte ind pr. 15. marts. Ansøgningsfristen er d. 10. marts kl. 12.00, og der gives besked senest d. 11. marts. Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet nederst på siden. 

  Kollegie-ejendommen på Thorvaldsensgade 28 er KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus' sidste skud på stammen indenfor boliger. Kollegie-ejendommen består af 25 et-værelses lejemål, som er indrettet med entré, værelse med adgang til mindre køkken, samt badeværelse. Lejlighederne varierer mellem 32 og 35 kvm.

  Huslejen for en et-værelses lejlighed vil være 3.600 kr. + 400 kr. aconto vand og varme. Dertil kommer udgifter til el og internet, som lejer afregner direkte til forsyningsselskabet. 

  Læs mere her.

  Ansøgning om lejlighed i kollegium

  Dokumentation fra uddannelsesinstitution skal kunne fremvises ved indgåelse af lejemål og ved senere studietjek.
  Det er et krav at du er/bliver medlem af en lokalforening under KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus.
  Det er et krav at du tager aktiv del i foreningslivet