90324922_10219371875065165_1756081190961414144_n.jpg

Vi samler ind til kunstprojekt i Lviv

  I løbet af foråret 2020 vil KFUM og KFUK samle ind til et støttestøtteprojekt, som vores partnerforening YMCA Lviv står for.

  Kunstprojektet blander opera med jazz og visuel videokunst. Målet er at oplyse om ukrainsk kultur og historie. ved at fortælle om den ukrainske operasanger Vasyl Slipak, der satte sin professionelle karriere i Holland på pause og rejste til Østukraine for at kæmpe mod den russiske aggression i den del af sin hjemland.

  Han blev dræbt under kampene af en snigskytte. Operaen er således også en hyldest til ham både som kunstner og som patriot.

  "Vi håber meget på at YMCA Lviv lykkedes med dette operaprojekt, så de måske endda kan komme til Aarhus og optræde med det i forbindelse med World Council i netop Aarhus, i juli 2022. Det ville være en flot manifestation af vores partnerskab, og noget vi gerne vil vise for både lokalforeninger i Danmark, men også for resten af verdens YMCAs, der jo netop gæster Aarhus i forbindelse med World Council." Fortæller Morten Stensig Sørensen, formand for Local 2 Locals styregruppe.

  Vores indsamling sker i samarbejde YMCA Lviv, der også selv samler ind i Ukraine. 

  Hjælp os med at hjælpe vores kære venner med at gøre deres drøm til virkelighed! Donér, hvis I har en skærv I kan undvære.
  Mobilepay til 219848 eller scan QR koden i toppen af artiklen og skriv "Projekt i YMCA Lviv" i beskedfeltet.