IMG_0723 (1).JPG

Ny børneklub i Gellerup skaber glæde og fællesskab

  20. oktober åbnede Annika Nygaard sammen med en flok frivillige for første gang dørene til KFUM og KFUK i Gellerups nye børneklub GellerKlub. En klub, hvor børnene er i centrum, og venskaber blomstrer.

  18 børn. Første tirsdag til GellerKlub mødte 18 børn op. De var spændte på, hvad den nye børneklub, de havde læst om på plakater og flyers i GellerKlub var for en størrelse. Og de gik ikke skuffede hjem. Eftermiddagen blev brugt med pandekagebagning, bålsang og leg. 

  "I GellerKlub har vi plads til alle med børnene og aktiviteterne i fokus. Derfor kan man bare komme, når man har lyst og få nye venner og lære hinanden at kende."

  Det fortæller Annika Nygaard, der har startet klubben med en gruppe frivillige fra Gellerup. Idéen opstod på en rejse til Sydafrika med KFUM og KFUK's projekt Y-Glocal. Her skitserede Annika Nygaard sammen med Rebekka Søvndal det, der skulle blive GellerKlub. Og da det tidligere Gellerup-projekt Get2Gether i sommers blev nedlagt, var banen kridtet op til at få gang i den nye børneklub.

  "Vi har selv gået i børneklub og ved, hvor vigtigt det er, at der er voksne der ser en, har tid til en og er der for en. Det håber vi, at børnene i GellerKlub mærker." fortæller Annika Nygaard.

  Hun fortæller desuden, at hun efter opstarten mærker, hvor fedt det er at kende nogen i Gellerup og have nogen at hilse på i Føtex.

  Den nye børneklub er allerede nået ind under huden hos flere af børnene, der med stolthed i stemmen fortæller "Jeg går i GellerKlub".

  GellerKlub er for børn i ca. 3.-5. klasse og mødes hver tirsdag kl. 16.00-18.00 ved Gellerup Højskole, Gudrunsvej 82. De kommende tirsdage kan børnene bl.a. se frem til hygge med bål og snobrød, varm kakao, og pakkeleg.

  Læs mere om GellerKlub.