Stormøde online.png

Digitalt stormøde og nye folk i formandskabet

  Onsdag 20. maj kl. 18.30 blev årets Stormøde i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus afholdt. Flere end 50 var med bag skærmene, da vi valgte nyt formandskab med Anne Damsgaard i spidsen.

  Spændingen og nerverne var i top, da næstformand Mads Ingemansen sad klar derhjemme bag skærmen. Klar til at byde velkommen til ekstraordinært stormøde - online.

  På grund af coronanedlukningen måtte Distrikt Aarhus se sig nødsaget til at udskyde stormødet på ubestemt tid. Derfor blev mødet 20. maj afholdt via Google Hangouts. Men kan teknikken følge med? Og kan det lade sig gøre at holde debatten i gang og gryden i kog, når alle sidder hjemme bag hver deres skærm? Det kunne det og distriktet kan nu byde velkommen til en næsten fuldendt distriktsbestyrelse.

  Anne Damsgaard indtræder rollen som formand, mens Mads Ingemansen fortsætter som næstformand ledsaget af Sofie Breinholt, der nu indtager den anden næstformandspost.

  Desuden tæller distriktsbestyelsen Jasmin P. Sørensen og Martin Graversen, der er repræsentanter fra Gellerup og Jonathan Dam Christensen og Louise Dybdahl fra Midtbyen. Frederiksbjerg har endnu ikke afholdt generalforsamling og skal derfor først senere vælge en ledsager til Mathias Kongsgaard.

  Læs mere om det nye formandsskab og beretninger fra både foreningerne og distriktets projekter i

  stormoedefolder-2020Stormødefolderen

  referat-fra-ekstraordinaert-stormoede-i-kfum-og-kfuk-distrikt-aarhus-2020-pdfReferat fra Stormødet