Lån et mødelokale

Du kan booke mødelokaler ved at sende en mail til Distriktets administrative medarbejder på admin.aarhus@kfum-kfuk.dk

Lokaler lånes som udgangspunkt kun ud til husets brugere, samt andre KFUM og KFUK foreninger. Du er dog velkommen til at sende en forespørgsel.

I mailen skal følgende oplysninger fremgå; Lokaleønske, dato og tidsrum, kontaktperson samt evt. udvalg.

Det er en god idé at booke i god tid, da der ofte er fuld hus - især i aftentimerne.

Salen: I salen er der plads til omkring 70, men så skal der skaffes stole og borde andre steder i huset. I salen er der omkring 50 stole, 7 borde og 3 cafeborde. Der er desuden projektor, højttaler, klaver og sangbøger. Salen kan desuden deles op i to.

Lille mødelokale: I det lille mødelokale i stueetagen er der plads til 5-7 personer. I mødelokalet sidder man i sofa og lænestole.

Køkken: Det er muligt at booke køkkenet, men det er ikke optimalt som mødelokale, da folk kan have brug for at hente ting i skabene.

Ravnsøstuen: I Ravnsøstuen på 1. sal er der plads til omkring 8 ved det runde mødebord.

Midtbyens lokaler: Du kan kun booke KFUM og KFUKs store lokale på 1. sal til møder i dagtimerne. I rummet er der god plads, sofaer samt borde og stole. Der er også et tilstødende andagtsrum.

Leje af lokaler til private arrangementer

KFUM og KFUK i Aarhus Midtby lejer gerne deres lokale ud til medlemmer af KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus - dog kun i weekender. Ønsker du at leje Midtbyens lokaler, kan du kontakte foreningens formand - se https://aarhusmidtby.kfum-kfuk.dk/lej-lokaler/

Det er også muligt at leje Distriktets lokaler - kontakt Distriktets administrative medarbejder for at høre nærmere.