Studieboliger i Aarhus

Store byer tiltrækker mange mennesker. Det gælder også Aarhus, hvor de fleste tilflyttere kommer til byen for at studere. Hvis du mangler et sted at bo, kan du starte med at se på KFUM og KFUKs lejemål. I Aarhus har KFUM og KFUK nemlig både kollegieværelser, lejligheder og bofællesskaber.
IMG_0366.JPG
Udlejning

Kollektiver

Info

I opgangen ved siden af KFUM og KFUKs kollegium på Klostertorvet, 8000 Aarhus C, har Distrikt Aarhus etableret to kollektiver. Boligerne er beregnet til unge studerende, som er aktive medlemmer af KFUM og KFUK eller lignende organisationer.

Adresse

Kollektiverne på Klostertorvet

Kapacitet: 2 x 4 personer

Noerre_Alle_44.jpg
Udlejning

Bofællesskab over Børnehøjskolen

Info

KFUM og KFUK i Aarhus Midtby råder over fem værelser i et bofællesskab på Nørre Allé 44, 1. sal, 8000 Aarhus C (over Børnehøjskolen). Værelserne er beregnet til unge, som vil engagere sig i vores klubtilbud.

Adresse

Bofællesskab

Kapacitet: 5 værelser

Skt_annagade_47.jpg
Udlejning

Lejligheder på Frederiksbjerg

Frederiksbjerg

Info

KFUM og KFUK på Frederiksbjerg råder over to opgange med lejligheder - den ene på Skt. Annagade 47 og den anden på Montanagade 48, 8000 Aarhus C.

Adresse

Lejligheder på Frederiksbjerg

Kapacitet: 16 lejligheder

Opslag_ti__Ingersvej13.bmp
Udlejning

Lejligheder i Gellerup

KFUM og KFUK i Gellerup

Info

KFUM og KFUK i Gellerup råder over fire lejligheder på Ingersvej, 8220 Brabrand. Boligerne lejes ud til unge, som vil forpligte sig på at være aktive i foreningen.

Adresse

Lejligheder i Gellerup

Kapacitet: 4 lejligheder

Skærmbillede (81).png
Udlejning

Kollegium på Thorvaldsensgade

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus

Info

KFUM og KFUK's kollegium på Thorvaldsensgade 28, 8000 Aarhus C har plads til 25 beboere. Boligerne er beregnet til unge studerende, som er aktive medlemmer af KFUM og KFUK.

Adresse

Kollegium på Thorvaldsensgade
Thorvaldsensgade 28
8000 Aarhus

Kapacitet: 25 lejemål

IMG_0365.JPG
Udlejning

Kollegium på Klostertorvet

Info

KFUM og KFUK's kollegium på Klostertorvet 10, 8000 Aarhus C har plads til 34 beboere. Boligerne er beregnet til unge studerende, som er aktive medlemmer af KFUM og KFUK eller lignende organisationer.

Adresse

Kollegium på Klostertorvet
Klostertorvet 10
8000 Aarhus C

Kapacitet: 34

Alle ledige KFUM og KFUK boliger med løbende ansøgningsfrist slås op i Facebook-gruppen "KFUM og KFUK boliger til leje i Aarhus." Det er altså en god idé at følge med her, hvis du boligsøgende i Aarhus. 

KFUM og KFUK's foreninger i de større studiebyer har kollegier og værelser for studerende, hvor medlemmer ofte har fortrinsret. Her kan du også opleve det særlige fællesskab, der kendetegner KFUM og KFUK.

Se oversigten på kfum-kfuk.dk