f2_10817360886_o.jpg

Bliv bartender på fairbar

Fairbar søger løbende nye bartendere til at bemande KFUM og KFUKs non-profit café på Nørre Allé 66. Arbejdet består af tre vagter om måneden á 5 timer i tidsrummet 10.00-23.00

Som frivillig i fairbar kommer du til at indgå i et fællesskab. Der bliver afholdt en række fester og arrangementer for de frivillige, og vi mener i det hele taget, at det skal være attraktivt og sjovt at være frivillig i caféen.

Som frivillig bartender har du den direkte kontakt til de besøgende på fairbar. Bartenderne står for cafeens daglige drift, og er dem der har fingeren på pulsen og er med til at skabe den gode stemning og service på fairbar. Som bartender har man cirka 3 vagter om måneden, herudover vælger man selv hvor meget tid man ønsker at investere i de sociale arrangementer.

Dine primære opgaver vil være at anrette mad, lave kaffe, holde baren ren, styre musikken og servere for gæsterne. På fairbar ser vi gæsterne i øjnene, og vi prøver at huske dem fra gang til gang. Det er noget af det, der gerne skulle gøre fairbar til noget særligt. For let’s face it – mange caféer er gode til det med kaffen!

Hvor ofte?
Kontinuerligt
Ca. antal timer:
Tre vagter om måneden á 5 timer i tidsrummet 10.00-23.00

Ansøgning

Send din ansøgning til: