Indtryk, aftryk og udtryk

Fairbar er en almindelig cafe, hvor du kan nyde lækker mad, kaffe og specialøl i hyggelige omgivelser - men fairbar er også meget mere end en almindelig café. Gennem projektet vil KFUM og KFUK skabe indtryk, aftryk og udtryk.

Fairbar skaber indtryk gennem debat og refleksion og der arrangeres løbende foredrag i caféen samt arrangementer for de frivillige.

Fairbar sætter aftryk ved at sende et større pengebeløb til vores støtteprojekt i Myanmar. Desuden lægges der vægt på bæredygtighed og økologi, og alle varer er udvalgt med omhu. 

Fairbar danner rum for udtryk gennem kunst og kreativitet. I caféen udstilles værker fra kunstnere, der støtter op om fairbars værdier, og derudover er de frivillige med til at udvikle caféens udtryk.

Bliv frivillig i fairbar

Alle kan blive frivillig i fairbar – så længe du er fyldt med energi og smil. De frivillige medarbejdere – både i cafeen og ude i udvalgene – er helt centrale for fairbar. I fairbar er vi stolte af caféen og af hinanden!

Som frivillig i fairbar kommer du til at indgå i et fællesskab. Der bliver afholdt en række fester og arrangementer for de frivillige, og vi mener i det hele taget, at det skal være attraktivt og sjovt at være frivillig i caféen. I fairbar er der højt til loftet, og du har rigelige muligheder for at realisere dine ideer og kreative evner.

Om du er personen til at indbyde vores gæster til en god kaffe, lækker specialøl eller hyggesnak, eller om du vil være med til at arrangere fede events, sprede fairbars budskab, eller noget helt tredje, så har vi helt sikkert noget for dig. 

Læs mere om mulighederne for at blive frivillig

Fairbar på sociale medier

Hvert år afholder fairbar over hundrede events på baren og i Aarhus, f.eks. i forbindelse med festivaller. 

Du kan følge med i, hvad du kan opleve på baren på Fairbars Facebook-side eller på Instagram.